Ngeu Xao Gung

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olie met de knoflook in een grote koekenpan op hoog vuur en fruit hem 5 seconden. Doe de gember erbij en fruit al roerende 1 minuut. Voeg de sesamolie, de bonensaus of pasta, de suiker, de lombok of chilivlokken en de clams toe. Verhit onder af en toe roeren tot na 3 minuten aale clams open zijn. Neem met een schuimspaan de clams uit de pan en gooi de gesloten weg. Kook de saus 2 minuten tot hij dik is. Voeg de lente-ui en zwarte peper toe en meng goed door de saus.

Ngeu Xao Gung is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nuoc Mam Gung
10-20 min -
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Ngeu Xao Gung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept