Auberginegratin Met Knoflook En Oregano

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden. Snijd de aubergine in dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Pers de knoflook uit boven de tomatensaus. Roer de oregano en peper erdoor. Verkruimel de geitenkaas en roer hem door de creme fraiche. Dep de aubergine droog en schep hem door de tomatensaus. Vet een ovenschaal in. Schep het auberginemengsel erin en strijk de bovenkant glad. Strijk het creme fraichemengsel erover uit. Laat de aubergine in ca. 20 minuten goudbruin en gaar worden.

Auberginegratin Met Knoflook En Oregano is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toscaans stoofvlees met auberginegratin
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane auberginegratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept