Vegetarische Omelet Met Ketjap, Noten En Tauge

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in de pan. Giet het eimengsel in de pan en wacht tot het ei aan de rand gaat stollen. Schep dan met de spatel het gestolde ei naar het midden. Laat weer vloeibaar ei naar de zijkant stromen en schep opnieuw. Zorg ervoor dat de gehele eimassa gelijkmatig stolt en gaar wordt. Probeer dan of de omelet los zit (even schudden). Bedek de bovenkant met de tauge en de noten. Laat de omelet op een deksel glijden. Zet de pan er omgekeerd bovenop en keer het geheel. Bak ook de andere kant goudbruin.

Vegetarische Omelet Met Ketjap, Noten En Tauge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept