Everzwijnfilet Met Witloof In Ciney-sausje

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetl. boter in een brede braadpan. Kleur de everzwijnfilet aan alle zijden goudbruin. Leg de witloofrolletjes rond het vlees en blus met 0,5 dl Ciney-bier. Dek af en laat gaar worden in 5 tot 7 min. (het vlees moet nog rozig zijn). Haal het vlees en de witloofrolletjes uit de pan en giet er de gezeefde basissaus in. Laat even koken. Giet er de room bij en laat lichtjes inkoken. Bind indien nodig met Ma?zena Express.

Everzwijnfilet Met Witloof In Ciney-sausje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
EVERZWIJNFILET IN ARDENS JASJE MET VRUCHTENVULLING.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Everzwijnfilet Met Appeltjes En Veenbessen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met witloof in Ciney-sausje
0 min
Bekijk recept