Pere Ripiene

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de peren in de lengte door, haal het klokhuis eruit en druppel wat citroensap op de snijvlakken. Roer de boter, room en kaas schuimig. Breng op smaak met peper en evt. wat zout. Breng de crhme met de lepel of spuitzak op de halve peren aan. Strooi er de gehakte walnoten over. Evt. kun je de halve peren eerst in de wijn stoven; dit geeft niet alleen een mooie kleur, maar ook een apart aroma.

Pere Ripiene is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce Ripiene
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene Al Forno
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelblokjes met abdijkaas
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige groentegratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde kalfsentrecotes met verse vijgen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgische fondue met bier en abdijkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept