Pestoflensjes Met Gerookte Zalmvulling

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: Ricotta losroeren en mengen met de in blokjes gesneden Mozzarella, peper en zout, 2 el.fijngesneden basilicum en de zalm. Vulling over flensjes verdelen en naast elkaar in de ovenschaal leggen. Flensjes in het midden van de oven ong.15 min.verwarmen. 1,5 dl.creme fraiche met 3 el.pesto vermengen, opwarmen en vlak voor het opdienen over de flensjes verdelen.

Pestoflensjes Met Gerookte Zalmvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommersushi met zalmvulling
20 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaatjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tongschar met zalmvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept