Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spruitjes in kokend water 10 min. en laat uitlekken.
  • 2 Verhit 2 el olie in een wok en bak de Toscaanse aardappelpartjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de rundervinken rondom knapperig bruin en vanbinnen gaar in 18 min. Voeg de ui en de paprika toe aan de aardappelpartjes en roerbak 3 min. Schep op het laatst de spruitjes erbij.
  • 3 Serveer de rundervinken met de roerbak van Toscaanse aardappelpartjes.

Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met appel-kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van sla- en rundervink met pittige tomatensaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-wraps met lamsham
20 min -
Bekijk recept