Wilde zalm met komkommer-radijsraita

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil 10 min. Verwarm de oven voor op 200 °C. Prik de aardappelen in met een vork, verpak ze in aluminiumfolie en leg ze 40 min. op het rooster in het midden van de oven.
  • 2 Wrijf de zalmfilets in met peper en zout en leg ze in de ingevette ovenschaal. Besprenkel elke filet met 1 el water. Bedek de schaal met aluminiumfolie, zet de oven na 30 min. op 180 °C en laat de zalm naast de aardappelen in 10 min. gaar worden.
  • 3 Meng de dille, de Griekse yoghurt, de knoflook en peper en zout naar smaak. Verdun voor een sladressing 4 el van de dillesaus met 2 el water. Snijd de blaadjes van de radijsjes, snijd de radijsjes in plakjes. Meng de komkommer, de radijsblaadjes, de radijsjes, de ui en de sladressing. Verwijder het folie van de aardappelen, kruis de aardappelen in en vul ze elk met 1 el dille-yoghurtsaus. Serveer de zalm en de aardappelen met de raita.

Wilde zalm met komkommer-radijsraita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Samosa's met aardappel en tuinerwten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept