Selderijpasta met gehaktballetjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de stengels van de bleekselderij in boogjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de boogjes bleekselderij toe en bak 4 min. Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, sap, de knoflook en olijven toe aan de bleekselderij. Bak 1 min. mee en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Voeg de spaghetti toe en schep om. Verdeel over 4 diepe borden en leg de gehaktballetjes erbij. Bestrooi met de reepjes bleekselderijblad.

Selderijpasta met gehaktballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept