Atlantisch Vispannetje Met Zalm En Scampi

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de groenten gaar in een beetje olijfolie en het bouillonblokje (je kan een klein beetje water toevoegen) maar hou ze nog een tikje krokant. (in de magnetron 10 a 15 min op volle kracht) De zalmmoten bakken in boter (eigenlijk alleen aan beide kanten dichtschroeien, bij diepvriesvis iets langer laten bakken), kruiden met peper en zout. Uit de pan halen en de scampi in de boter bakken (evenals de zalm gewoon even dichtschroeien, anders worden ze taai). Uit de pan halen en samen met de zalmmoten warm houden. De tomaten in stukjes gesneden in de pan doen en even roerbakken. De kreeftensoep in de pan doen en onmiddellijk blussen met de witte wijn. Even laten opkomen, het groentegarnituur bijvoegen. Meng de lichte room onder de saus .Voeg hierna de vis en de scampi toe, kruiden met peper, zout en tabasco en laat de saus even inkoken, hierdoor gaan de vis en de scampi verder meegaren.

Atlantisch Vispannetje Met Zalm En Scampi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm met peperkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Atlantisch Zalmhaasje En Belle Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Atlantisch Zalmhaasje En Bele Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Atlantisch Zalmhaasje En Belle Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept