Schnitzel met rozemarijnjus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar. Verdeel de tomaat en de helft van de uien over een schaal. Roer de pesto los met de laatste 2 el olie en druppel over de tomatensalade.
  • 2 Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit de rest van de uien 1-2 min. in het bakvet. Voeg de vleesbouillon toe, roer de aanbaksels los en laat de jus 1 min. inkoken. Roer de rozemarijn erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de aardappelpartjes met de schnitzel over 4 borden. Schep de jus over het vlees en serveer met de tomaten-pestosalade.

Schnitzel met rozemarijnjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met sinaasappel en pistachevulling
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-rozemarijnjus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met olijven-rozemarijnjus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept