Gnocchi met vleessaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.
  • 2 Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.

Gnocchi met vleessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met biefstuk in stroganoffsaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept