Hamburger met rucola-bonensalade

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon, snijd ze in parten en kook 15 min. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Pers 1 teen knoflook en meng deze door 1 el olie, voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrijk de hamburgers met de knoflookolie. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelparten in ca. 12 min. goudbruin. Snijd de tweede teen knoflook grof en schep deze er op het laatst door. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar, spoel ze af onder koud stromend water. Gril de hamburgers aan beide kanten ca. 4 min. op de barbecue. Klop een dressing van de rest van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak en schep dit door de salade. Verdeel de salade, hamburgers en knoflookaardappelen over 4 borden.

Hamburger met rucola-bonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept