Italiaanse rodekool met runderbraadworst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 20 min. bruin en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar, schep regelmatig om.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de rodekool toe en bak in 5-6 min. knapperig gaar. Schep de balsamicoazijn, de olijven en de Italiaanse kruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de rodekool en de braadworst over 4 borden en serveer met de aardappelpartjes.

Italiaanse rodekool met runderbraadworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst met uien-stroopjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst met witte bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept