Gevulde paprika's met risotto en mozzarella

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In ruime hapjes- of kleine braadpan 2 el olie verwarmen en ui zachtjes 2 min. fruiten. Rijst en kruiden toevoegen en al roerend 1 min. bakken. Groentebouillon in pan schenken en aan de kook brengen. Rijst op zacht vuur in 20 à 25 min. gaarkoken. Af en toe roeren. Grana padano en naar smaak peper door rijst roeren. Paprika's van boven naar beneden door steeltje in twee helften snijden. Zaadlijsten en zaadjes verwijderen. Rijst over paprikahelften verdelen en tot gebruik in koelkast bewaren.
  • 2 Pizzakaas over paprika's verdelen. Paprika's met 1 el olie bestrijken en op goed ingevet rooster of grilltopper leggen ca. 10 min. grillen. Laatste 5 min. paprika's losjes afdekken met aluminiumfolie, halfronde deksel of deksel van barbecue. Lekker met salade met tomaat en zwarte olijven.
  • 3 Ook geschikt als bijgerecht voor 8 personen.

Gevulde paprika's met risotto en mozzarella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept