Gegrilde krielaardappels

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krielaardappels in ruim water met zout in ca. 10 min. bijna gaar koken. Krielaardappels in vergiet laten uitlekken. In kom olie, knoflook en rozemarijn door elkaar mengen en nog warme aardappels erdoor scheppen. Tot gebruik bewaren.
  • 2 Krielaardappels in goed ingevette grillmand scheppen en op barbecue in ca. 10 min. goudbruin grillen. Mand regelmatig schudden, zodat aardappels rondom gelijkmatig bruin worden. Aardappels in schaal scheppen en met zeezout bestrooien.

Gegrilde krielaardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige auberginecurry
30 min-
Bekijk recept
Gevulde kipfiletrolletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept