Pastaschotel met broccoli en kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in smalle partjes en de knoflook fijn. Verdeel de broccoli in roosjes. Scheur de blaadjes van het basilicum. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in ruim kokend water met zout 6 min. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui goudbruin, voeg op het laatst de knoflook toe. Snijd de helft van de kaas in stukjes. Giet de farfalle af en schep de gebakken ui, de stukjes kaas en de helft van het basilicum erdoor. Schep de pasta in de ovenschaal. Verdeel de broccoliroosjes over de pasta en dek het geheel af met de rest van de kaas.
  • 3 Schuif de schaal onder in de oven en laat de kaas smelten en goudbruin kleuren in ca. 15 min. Strooi de rest van het basilicum over het gerecht en serveer het op borden.

Pastaschotel met broccoli en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept