Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de courgette en de zalm in blokjes van 1 cm.
  • 2 Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min. mee. Blus af met 100 ml van het kookvocht (per 4 personen) uit de pan met pasta. Voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten. Meng de fijngesneden bieslook erdoor.
  • 3 Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met citroensap en peper en zout. Serveer met een salade.

Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept