Rucolapuree met rodekool en stoofperen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan boter verhitten en hierin gehaktballen rondom bruinbakken. 75 ml water toevoegen, deksel op pan doen en vuur laag zetten. Gehaktballen in ca. 20 min. gaarbakken. Intussen rodekool en stoofperen verhitten volgens aanwijzingen op verpakkingen. 750 ml water aan de kook brengen. Water in pan afgieten en al roerend met garde aardappelpuree toevoegen. Rucola fijnsnijden en door puree mengen. Bij rucolapuree rodekool, over lengte gehalveerde stoofperen en gehaktbal serveren en overgieten met jus uit braadpan.

Rucolapuree met rodekool en stoofperen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rundervinken met rucolapuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rucola en ricotta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept
Gehaktballetjes met rucolapuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept