Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Gnocchi volgens aanwijzingen op verpakking koken, afgieten en afspoelen onder koud water. Tijmblaadjes van takjes rissen. In koekenpan 2 el olie verhitten en suikerpeultjes 2-3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en gnocchi goudbruin bakken. Intussen tonijn dun met olie bestrijken en in hete grillpan aan elke kant ca. 2 min. grillen. Tonijn bestrooien met zout en citroenpeper. Cherrytomaten en tijm door gnocchi scheppen en ca. 2 min. meebakken. Suikerpeultjes toevoegen en doorwarmen. Tonijn over 4 borden verdelen en gnocchimengsel ernaast scheppen.

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept