Gele rijst met kip en komkommersalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en 2/3 deel door rijst scheppen. Helft van rode peper in ringetjes snijden en rest fijnsnijden. Komkommersalade laten uitlekken, grote plakken halveren en mengen met ringetjes rode peper en rest van peterselie. Olie in wok verhitten en hierin kipfilets 5 min. roerbakken. Kip uit pan scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie rest van rode peper en groenten 3 min. roerbakken. Kip en woksaus toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Kip-groentemengsel over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen. Komkommersalade erbij serveren.

Gele rijst met kip en komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept