Vlees-groentespies met gepofte aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenfilets in 16 dobbelsteentjes en bestrooi met peper en zout. Borstel de champignons. Maak de bosui schoon en snijd in stukken van ca. 3 cm. Laat de minimaïs uitlekken en halveer. Ris de kruiden van de takjes (tijm en rozemarijn) en snijd fijn. Houd enkele blaadjes apart voor de yoghurtknoflooksaus en meng de rest met olie. Marineer het vlees en de champignons in kruidenolie. Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Rijg maïs, champignon, vlees en bosui 8 keer aan spies. Snijd paprika in 4 repen, smeer in met olie. Verhit grillplaat of -pan en gril vlees-groentespiesen in ca. 6 min. rondom gaar. Meng de verse kruiden door yoghurtknoflooksuas en serveer bij de spiesjes, paprika en gepofte aardappelen.

Vlees-groentespies met gepofte aardappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept