Spek-geitenkaaspannenkoek met appelsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix het pannenkoekenbeslag met de melk en ei volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een droge koekenpan de sprekreepjes half knapperig en laat uitlekken op keukenpapier. Was de appels, halveer, verwijder klokhuis en snijd in partjes. Snijd de ui in halve ringen.
  • 2 Roer een dressing van olie, azijn, zout en peper. Roer het spek door het pannenkoekenbeslag. Verhit in een koekenpan de olie en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
  • 3 Keer de pannenkoek en strooi een kwart van de geitenkaas erover. Dek af met een pan en laat de kaas smelten. Meng de sla met de appel, ui en dressing. Verdeel de pannenkoeken over de borden en schep de salade erop.

Spek-geitenkaaspannenkoek met appelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kiwi-appelsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept