Peperbiefstuk met pofaardappels

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.

Peperbiefstuk met pofaardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met citroen en kappertjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pofaardappels met blauwaderkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesampaksoi met heilbotfilet
30 min-
Bekijk recept

Peperbiefstuk met geroosterde ui
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbiefstuk met broccoli en sinaasappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept