Peperbiefstuk met geroosterde ui

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Pel de uien en snijd ze tot aan de onderkant kruiselings in. Zet de uien naast elkaar in een kleine ovenschaal. Steek de takjes tijm erin en sprenkel de olijfolie erover. Wrijf de peperkorrels met de chilipoeder in een vijzel tot een grof mengsel. Strooi een theelepel van dit pepermengsel met wat zeezout over de uien. Rooster de uien in de oven in 20-25 minuten bruin en gaar. Doe de rest van het pepermengsel in een diep bord en druk de biefstukken er met één kant in. Verhit de boter in een koekenpan en leg de biefstukken met de peperkant erin. Bak de biefstukken in 2 minuten per kant op hoog vuur bruin. Het vlees mag van binnen nog rood of rosé zijn. Leg de biefstukken op warme borden en strooi er wat zout over. Zet de geroosterde uien ernaast. Lekker met aardappelsalade en veldsla.

Peperbiefstuk met geroosterde ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Peperbiefstuk met pofaardappels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbiefstuk met broccoli en sinaasappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept