Gepofte aardappel met salsa en salade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in kleine blokjes en meng ze tot een salsa met de rode ui, wijnazijn, peterselie en peper en zout. Laat dit minstens 10 minuten staan. Bereid de pofaardappels volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de courgettes doormidden en vervolgens in de lengte in 5 tot 6 plakken. Bestrijk ze dun met olijfolie en bak ze in een droge koekenpan mooi bruin en gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Was en droog de sla, scheur de bladeren in grove stukken en meng ze met de plakken courgette en het citroensap. Verdeel de kaas erover. Serveer de aardappels met een flinke schep salsa en de salade.

Gepofte aardappel met salsa en salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept