Spinaziesalade met spekjes en aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in blokjes snijden en 5 min. koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten en aardappelblokjes met ui 15 min. bakken. In andere koekenpan spekreepjes knapperig bakken. In pan ruime hoeveelheid water met eieren aan de kook brengen. Als water kookt, eieren nog 8 min. koken. Eieren laten schrikken onder koud water, pellen en in plakjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, spinazie en dressing mengen en over vier borden verdelen. Met ei garneren. Spekjes, aardappelblokjes en ui door elkaar scheppen en bij salade serveren.

Spinaziesalade met spekjes en aardappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept