Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kaasschnitzel met paksoistamppotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree met peen en karwijzaad
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept