Fusilli met zalm en snijbonen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan snijbonen 5 min. koken. Uien pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui fruiten. Aan uien 250 ml water, melk en mix voor roomsaus toevoegen. Zachtjes 2 min. laten koken. Zalm afgieten en graatjes en velletjes verwijderen. Zalm aan saus toevoegen en verwarmen. Fusilli met snijbonen mengen en over vier borden verdelen. Roomsaus over fusilli schenken.

Fusilli met zalm en snijbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept