Havermout-maïspannenkoekjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maïs laten uitlekken. Eieren loskloppen en maïs, havermout en zout en peper erdoor mengen. In koekenpan beetje margarine verhitten en 3-4 porties beslag in pan scheppen. Iets platdrukken. Pannenkoekjes in 4 min. gaarbakken, halverwege keren. Pannenkoekjes warmhouden onder aluminiumfolie. Herhalen tot beslag op is. Intussen komkommer in plakjes schaven. Azijn, zout en peper door mayonaise mengen en deze dressing door komkommer scheppen. Maïspannenkoekjes serveren met komkommersalade en tomatenketchup.

Havermout-maïspannenkoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Maispannenkoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maispannenkoekjes Met Rucola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla?s Met Andijvie En Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Quorn/Tahoeschotel
0-10 min -
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept