Stamppot met bacon en paddestoelen

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vetlaagje van de bacon en snij de bacon in reepjes. Bak krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Fruit de ui in de olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op hoog vuur. Doe de knoflook erbij en schep de bacon en cashewnoten door het paddenstoelmengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verwarm ondertussen de boerenkool in 10 min. Laat uitlekken in een vergiet. Verwarm de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de magnetron. Roer de boerenkool door de aardappelpuree, breng op smaak met peper en zout. Verdeel de boerenkool over vier borden en leg het paddenstoelmengsel erop.

Stamppot met bacon en paddestoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept