Zalmsteaks met zoutvlokken

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (700 watt) in 10-12 min. (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhand doek verpakken en 10 min. laten nagaren. Bospeen schoonmaken en in 10 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen en door zure room roeren. Met zout en peper op smaak brengen. Zalmsteaks met peper bestrooien en met olie besmeren. Grillpan verhitten en zalm in 5 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Op vier borden bospeen en aardappels verdelen. Aardappels open snijden en met roommengsel vullen. Zalm ernaast leggen en ruim met zoutvlokken bestrooien.

Zalmsteaks met zoutvlokken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Dave Myers & Si King's kruidige cajunkip met aardappelpartjes en bieslookdip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in deeg met zoutvlokken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmsteak met waterkerspesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept
Frisse zalmsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept