Roergebakken spinazie met pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit ⅜ van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit.
  • 2 Verhit ⅜ van de olie in een wok en voeg de spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin. Pers de knoflook boven de spinazie. Voeg het citroensap en -rasp toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de spinazie met de pijnboompitten.
  • 3 Snijd de tomaten heel fijn. Verdeel de hamburgers over borden en schep op elk de fijngesneden tomaten. Serveer de spinazie en de aardappelschijfjes ernaast. Bestrooi de aardappelschijfjes met zout.

Roergebakken spinazie met pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept