Bloemkool met appel-kerriesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kroketjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Bloemkool schoonmaken, in roosjes verdelen en in 15 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en vinken in 20 min. bruin en gaar bakken, regelmatig keren. Appel schillen, in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen. In pan 250 ml water aan de kook brengen. Inhoud van zakje kerriesaus toevoegen en al roerend met garde aan de kook brengen. Appel erdoor roeren en even meewarmen. Bloemkool over vier borden verdelen en saus erover schenken. Met kroketjes en rundervinken serveren.

Bloemkool met appel-kerriesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept