Pittige zuurkool met boerenrookworst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Snijd in stukken en kook in 20 min. gaar. Verwarm rookworst volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan de olie en pers de knoflook erboven uit. Fruit de knoflook kort. Roer de tomatenblokjes en de zuurkool erdoor en verwarm op laag vuur 10 min. zachtjes. Giet de aardappelen af en stamp met de rest van de olie fijn. Meng het zuurkoolmengsel door de aardappelpuree en breng pittig op smaak met de cayennepeper. Serveer met de rookworst.

Pittige zuurkool met boerenrookworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bietensoep met boerenrookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Het beste van Overijssel: Kruudmoes van Johan Drenth
45 min-
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept