Vis masala met roodbaarsfilet

4
45 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

Vis masala met roodbaarsfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept