Boerenkoolschotel met mosterd

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in plakken snijden en in 15 min. gaarkoken. Boerenkool in weinig water 10 min. koken. Helft van roomkaas door boerenkool scheppen en laten smelten. Met zout en peper op smaak brengen. Oven op 225 °C voorverwarmen. In steelpan rest van roomkaas smelten. Mosterd door kaas roeren. Boerenkool in ovenschaal scheppen. Worst in plakjes snijden en op boerenkool leggen. Aardappels erover verdelen. Mosterdsaus erover schenken. Schotel in oven 10 min. gratineren. Lekker met gegrilde halve tomaten.

Boerenkoolschotel met mosterd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boerenkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolschotel met hotdogs en augurken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolschotel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept