Bami met roergebakken bloemkool

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan helft van olie verhitten en vleesblokjes rondom bruinbakken. Sambal erdoor roeren. Bloem erover strooien, vlees omscheppen en 200 ml warm water toevoegen. Vlees op laag vuur ca. 40 min. afgedekt laten sudderen. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Bloemkool in 10 min. beetgaar koken, in vergiet laten uitlekken en droogdeppen. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok rest van olie verhitten en bloemkoolroosjes hierin 5 min. roerbakken. Selderij erdoor scheppen en bloemkool op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. Mie over vier borden verdelen, stoofvlees met saus en bloemkool ernaast scheppen.

Bami met roergebakken bloemkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipstukjes met oosterse roerbakgroenten
20 min-
Bekijk recept