Toast met nectarine en knapperige ham

25
20 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de rucola fijn en meng door de ricotta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de nectarines in dunne partjes.
  • 2 Snijd de kapjes van het brood en snijd het brood in 15 dunne plakken. Halveer de sneetjes en leg op een bakplaat. Bestrijk de bovenkanten met de olie.Rooster in 5 min. goudbruin in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 3 Bak de ham met 3 plakken tegelijk in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat de ham op keukenpapier afkoelen en breek doormidden. Verdeel het ricottamengsel en de partjes nectarine over de toast. Besprenkel met de balsamicoazijn en garneer met de ham.

Toast met nectarine en knapperige ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept