Met ricotta gevulde kiprolletjes met peterseliepuree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukjes snijden, wassen en in 15 min. gaarkoken. In kom peterselie met kokend water overgieten. Na 30 sec. peterselie met schuimspaan overdoen in schaal met water en ijsklontjes. Peterselie droogdeppen en fijnmalen in keukenmachine. Basilicumreepjes door ricotta mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Kip met ricottamengsel bestrijken en losjes oprollen. Rolletjes met ham omwikkelen en vastzetten met cocktailprikkers. Aardappels afgieten (wat kookvocht bewaren) en met stamper pureren. Peterselie, crème fraîche en indien nodig wat kookvocht erdoor roeren. Nog even doorwarmen en op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en hierin rolletjes op matig vuur in minimaal 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Puree en kiprolletjes over vier borden verdelen. Lekker met peultjes.

Met ricotta gevulde kiprolletjes met peterseliepuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout met peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept