Mie-wokschotel met paksoi

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en laten uitlekken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Ui en tofu 2 min. roerbakken. Paprika en paksoi door tofu scheppen en 3 min. meebakken. Ketjap 1 min. meewarmen. Mie door groentemengsel scheppen en 1 min. roerbakken. Mie over vier borden verdelen en bestrooien met seroendeng. Lekker met Thaise chilisaus.

Mie-wokschotel met paksoi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept