Romige selderijsoep

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In soeppan 1 liter water met bouillonblokjes aan de kook brengen. Knolselderij en aardappel schillen en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Ui, knolselderij en aardappel aan bouillon toevoegen en in ca. 15 minuten beetgaar koken. Met staafmixer soep kort pureren. Finesse en kaas toevoegen en nog ca. 5 minuten al roerend zachtjes verwarmen tot kaas is gesmolten. Soep op smaak brengen met zout en peper en garneren met peterselie. Serveren met stokbrood.

Romige selderijsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-selderijsoep met paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Selderijsoep met appel en gevulde croutons
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Selderijsoep Met Shii-take
20-30 min -
Bekijk recept
Selderijsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept