Romige bearnaisesaus

4
15 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Azijn, 1 dl water, sjalot, laurierblaadjes en peperkorrels in sauspan tot 1/3 inkoken. Saus zeven in vuurvaste schaal. Eierdooiers toevoegen en au-bain-marie (ca. 70 °C, niet laten koken!) met garde opslaan tot vladikte. Roomboter smelten (niet bruin laten worden), langzaam door saus roeren. Dragon door saus roeren. Saus op smaak brengen met peper, zout en eventueel een paar druppeltjes citroensap. Saus over entrecotes serveren.

Romige bearnaisesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met bearnaisesaus en groene salade
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met aardappelgratins
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept