Tortellini met auberginesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Tomaten en worchestershiresaus erdoor roeren en ca. 15 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut ham erdoor roeren. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Tortellini over vier borden verdelen, saus erop scheppen en bestrooien met kaas.

Tortellini met auberginesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met aubergine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met batata harra (pittige aardappel)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-auberginesaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept