Shoarmaspies met komkommersalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.

Shoarmaspies met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept