Tong Picasso

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door bloem wentelen. In grote koekenpan boter verhitten en sliptongen in 6-7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongen uit pan nemen, op warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt. Lekker met saffraanrijst en geroosterde amandelen.

Tong Picasso is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept
Risotto A La Picasso
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen Met Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Picasso
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept