Aspergesalade met truffelvinaigrette

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In aspergepan of hoge pan water koken. Houtachtige uiteinden van asperges snijden. Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop. Asperges in ca. 15 minuten gaar koken. Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Kaas in blokjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. In grote schaal sla leggen. Asperges, ei, kaas en dressing erover verdelen. Serveren met stokbrood en kruidenboter.

Aspergesalade met truffelvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde prei met truffelvinaigrette
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Eendeborst Met Prei En Truffelvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept