Tonijn met korianderboter

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Koriander grof knippen. Boter, 3/4 theelepel zeezout, limoensap en koriander door elkaar mengen. Boter op plasticfolie leggen, stevig oprollen en in koelkast leggen. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. In kom peperreepjes, limoenrasp en rest van zeezout door olie kloppen. Knoflook pellen, erboven uitpersen en erdoor scheppen. Tonijn met marinade bestrijken. Grillpan verhitten en tonijn in ca. 4 minuten lichtbruin grillen, halverwege keren. Korianderboter in plakjes snijden en op tonijn leggen. Lekker met gegrilde paprikasalade en dikke snee warm (biologisch) boerenbrood.

Tonijn met korianderboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy limoen-korianderboter
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kippenvleugels met linzensalade en maïs
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koningskrab uit de oven met espelettepeper
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Pompoenvissoep
20-30 min -
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept