Kinderkaasfondue met ananas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bouillonpoeder in 1 1/2 dl kokend water oplossen. In fonduepan bouillon, ananassap en limoensap op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Geraspte kaas in gedeelten met houten lepel door warme vloeistof roeren, tot alle kaas gesmolten is. Ananas laten uitlekken en in kleine stukjes snijden. Ananas en hamreepjes door kaasfondue roeren. In kopje maizena met slagroom tot glad papje roeren. Kaasfondue al roerend met maizenapapje binden. Op smaak brengen met nootmuskaat en peper. Lekker met in blokjes gesneden ciabatta of gekookte ravioli.

Kinderkaasfondue met ananas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Opperdepop: kinderkaasfondue 2-4 jr
25 min
Bekijk recept
KINDERKAASFONDUE
20-30 min -
Bekijk recept
Kinderkaasfondue
10-20 min -
Bekijk recept