Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.

Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwpakketjes met groene curry
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in Parmaham met broccoliroosjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauwpakketjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept